Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
AutoBar / Re: [Bug] Error Message after Login
« Last post by Markus Bäurle on May 09, 2021, 12:50:18 PM »
I have this same issue. I have cloned the libpt-muffinsets repository but I can't find any installation instructions.

The repository contains LibPeriodicTable-3.1.lua but it is not referenced in MuffinLibPTSets.toc or in modules.xml

I know CurseForge / OverWolf completely hosed a lot of addon authors and I've moved my repositories to GitHub, my packager to BigWigsPackager, and my addon distribution to WoWInterface.

AutoBar is one of my favorite addons. It would be fantastic if there was a supported version for Classic, Burning Crusade Classic, and Shadowlands (and beyond). If you need help with package verification or debugging, let me know.

I do intend to keep supporting all of my addons.  I didn't get beta access to Burning Crusade Classic, so there will not be a version at release.  I would expect the code to largely work, but the underlying data will have a lot missing.

Pre Patch is live on PTR Classic :)
2
AutoBar / Re: [Bug] Error Message after Login
« Last post by MuffinManKen on May 09, 2021, 05:03:16 AM »
I have this same issue. I have cloned the libpt-muffinsets repository but I can't find any installation instructions.

The repository contains LibPeriodicTable-3.1.lua but it is not referenced in MuffinLibPTSets.toc or in modules.xml

I know CurseForge / OverWolf completely hosed a lot of addon authors and I've moved my repositories to GitHub, my packager to BigWigsPackager, and my addon distribution to WoWInterface.

AutoBar is one of my favorite addons. It would be fantastic if there was a supported version for Classic, Burning Crusade Classic, and Shadowlands (and beyond). If you need help with package verification or debugging, let me know.

I do intend to keep supporting all of my addons.  I didn't get beta access to Burning Crusade Classic, so there will not be a version at release.  I would expect the code to largely work, but the underlying data will have a lot missing.
3
AutoBar / Re: [Bug] Error Message after Login
« Last post by MuffinManKen on May 09, 2021, 05:01:13 AM »
After updating Autobar to the latest Version i get  this Error Message in Chat after Login:

Code: [Select]
AutoBar could not find the PT3.1 p_set  Muffin.Herbs.Millable   Make sure you have all the libraries AutoBar needs to function.
AutoBar could not find the PT3.1 p_set  Muffin.Skill.Fishing.Bait   Make sure you have all the libraries AutoBar needs to function.
AutoBar could not find the PT3.1 p_set  Muffin.Skill.Fishing.Pole   Make sure you have all the libraries AutoBar needs to function.

I'm sure AutoBar is installed correctly, i reinstalled it multiple times (Using the Curseforge client, even by hand) also the "MuffinLibPTSets" folder is present.

These warning are harmless and will be fixed in an upcoming release.
4
AutoBar / Re: [Bug] Error Message after Login
« Last post by bsmorgan on May 07, 2021, 01:43:22 PM »
I have this same issue. I have cloned the libpt-muffinsets repository but I can't find any installation instructions.

The repository contains LibPeriodicTable-3.1.lua but it is not referenced in MuffinLibPTSets.toc or in modules.xml

I know CurseForge / OverWolf completely hosed a lot of addon authors and I've moved my repositories to GitHub, my packager to BigWigsPackager, and my addon distribution to WoWInterface.

AutoBar is one of my favorite addons. It would be fantastic if there was a supported version for Classic, Burning Crusade Classic, and Shadowlands (and beyond). If you need help with package verification or debugging, let me know.

5
AutoBar / [Bug] Error Message after Login
« Last post by Markus Bäurle on May 07, 2021, 11:33:46 AM »
After updating Autobar to the latest Version i get  this Error Message in Chat after Login:

Code: [Select]
AutoBar could not find the PT3.1 p_set  Muffin.Herbs.Millable   Make sure you have all the libraries AutoBar needs to function.
AutoBar could not find the PT3.1 p_set  Muffin.Skill.Fishing.Bait   Make sure you have all the libraries AutoBar needs to function.
AutoBar could not find the PT3.1 p_set  Muffin.Skill.Fishing.Pole   Make sure you have all the libraries AutoBar needs to function.

I'm sure AutoBar is installed correctly, i reinstalled it multiple times (Using the Curseforge client, even by hand) also the "MuffinLibPTSets" folder is present.
6
AchieveIt / AchieveIt Errors!
« Last post by Son-Goku on May 01, 2021, 10:01:01 AM »
Hello,

AchieveID: 14756 is invalid
AchieveID: 14757 is invalid
AchieveID: 14657 is invalid
AchieveID: 14520 is invalid

can be fix by deleting the Achievements. I did it Locale. Also the Translations are bugged on Curse if i select "German" it tells me 100% Translated but Ingame some Translations are missing so i searched for them on Locales on Curse and the Translations are there but not copied to the German Locales Lua File some Words are empty. So it's not 100% Translated! Hope you can fix this :)

Also the Locales aren't complete the English one is much larger and some Translations are missing for the other Languages so an Update of the Locale Page on Curse will be needed i guess.
7
AutoBar / Re: Problem with mount button
« Last post by jrnhtown04 on April 29, 2021, 09:43:45 PM »
Just as Burton has described, I too have this issue at times.  I also notice it a cure after looking through and summoning a "non-favourite" mount.

My options are the same as MuffinMan's.

Thank you MuffinManKen for your work.  8)
8
AutoBar / Re: Problem with mount button
« Last post by Boven on April 29, 2021, 06:34:05 PM »
I've noticed this for a long time.  I think it has to do with mounts that aren't in Autobar's library.  The Corridor Creeper, for example.  If I mount it in the Maw, quite often Autobar will only display the random mount button and not my favorite mounts.  While it's anecdotal, the favorites *seem* to disappear from Autobar when entering no-mount zones or taking portals or entering instances.

When it does happen, opening the mounts window in WoW, selecting a favorite and 'manually' mounting tends to restore the favorites to autobar.
9
AutoBar / Re: Problem with mount button
« Last post by MuffinManKen on April 22, 2021, 12:44:42 PM »
I'm trying to reproduce this, but it's not happening.

I have the Mount button Enabled. "Rearrange Order on Use" is checked.  "Show Favourites" is checked.

The mount button is showing my list of Favourites and the "Summon Favourite Mount" button.

I'm not mounted.  I then open the Mounts window and scroll down to a mount that is not one of my favourites.  That mount is summoned.  Hovering over the Mount button on the Autobar bar, I still see my list of Favourites and the "Summon Favourite Mount" button.

Any feedback on what you're doing differently would be helpful; it's hard to fix something that I can't see.
10
AutoBar / Re: Missing Autobar Items for Warlock - WoW Classic
« Last post by tulit on April 22, 2021, 09:34:36 AM »
Thank you. Much appreciated.
Pages: [1] 2 3 ... 10